14/09/2006

Inleidende brief

INTERNATIONAAL HOORNWEEKENDMaasmechelen 10 en 11 februari 2007

 

Beste lezers, ouders, leerlingen, vrienden en sympathisanten,

Een nieuw schooljaar is net begonnen, ook in de academies is het weer alle hens aan dek!

Harmonieën, fanfares en symfonische orkesten zijn hun nieuw seizoen begonnen: muziek blijft mensen samen brengen, fijn dat ook jij er weer bij bent!Met dit schrijven pak ik meteen de koe bij de horens (lees: hoorns)

 De Academie voor Muziek Toneel & Dans van Maasmechelen staat dit schooljaar centraal in een groots project dat zal doorgaan in februari 2007.

Inderdaad, het lang verwachte INTERNATIONAAL HOORNWEEKEND gaat dit keer door op eigen bodem!Wie er in 2004 te Monceau-sur-Sambre (Charleroi) bij was herinnert zich vast de geweldige sfeer; een uniek concert gebracht door een honderdtal hoornisten uit alle hoeken van het land, een bonte mengeling van generaties, culturen en talen….

Heel wat Vlaamse en Waalse deelnemers werden ondergebracht bij gastgezinnen aldaar, het weekend werd een perfecte verbroedering en uitwisseling tussen de verschillende gemeenschappen en provincies van ons land.

Dezelfde werkgroep kreeg van de Academie voor Muziek Toneel & Dans Maasmechelen het licht op groen om deze happening dit keer in Vlaanderen te laten doorgaan, de datum werd vastgelegd op 10 en 11 februari 2007.

‘Internationaal Hoornweekend Maasmechelen 2007’ staat in de steigers…………Het aftellen is dus begonnen, voor de organisatoren betekent dit heel wat voorbereidingswerk voor de boeg. Wij hopen om opnieuw op een reuze aantal hoornisten te kunnen rekenen! Iedereen is welkom, van Lagere tot en met Hogere Graad DKO en ook hoornisten van buiten de academies kunnen zich inschrijven.

Het inschrijvingsformulier kun je hier downloaden, stuur het ons gewoon via hetzelfde kanaal terug.

Je kunt dit formulier ook per post toesturen naar

Marie-Paule Verlinde, Rue Saint-Vincent 42, 4020 Luik.

(Opgelet: minderjarigen moeten wel degelijk toestemming krijgen van hun ouders!)

Wie nog twijfelt kan zich voorlopig inschrijven en deze inschrijving later herroepen of bevestigen.Deelname aan het ganse weekend, maaltijden inbegrepen, kost 20 euro, deze betaal je op de dag van de happening.

Eens ingeschreven ontvang je op tijd en stond alle info over het verloop van het weekend, carpooling, eventuele overnachting, verzekering, partituren, enz….

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen en/of opmerkingen hebt.

 

Heel veel groeten,

Marie-Paule Verlinde 

 

hoornweekend@hotmail.com

23:03 Écrit par Cyprium dans Général | Lien permanent | Commentaires (0) |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.